HTM - Opleiding tot monteur infrastructuur
Overslaan naar content

Opleiding tot monteur infrastructuur

  • Den Haag
€ 2.707 - € 3.385Techniek

Wat ga je doen?

Word een expert in spé de spoorwegtechniek bij HTM. Stap in en kom verder!

Nog geen technische opleiding? Geen probleem! Wij investeren in jouw toekomst door de kosten van je opleiding te betalen, terwijl je direct waardevolle werkervaring opdoet en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden ontvangt. We vragen van jou een leergierige werkhouding en affiniteit met elektrotechnische werkzaamheden. Als leerling monteur infrastructuur leer je tijdens dit traject zowel mechanische als elektrotechnische vaardigheden. Bouw aan jouw toekomst in de techniek met veel ontwikkelingsmogelijkheden in een prettige werkomgeving bij HTM.


Als leerling monteur infrastructuur kom jij verder!

Als leerling monteur infrastructuur ga jij hands-on aan de slag met wissels en seinen, waarbij je een groot deel van je tijd buiten doorbrengt. Daarnaast ben je betrokken bij de voorbereidende werkzaamheden in de werkplaats. Ook sleutel je aan onze trams en los je storingen op. Je wordt breed opgeleid en begeleid door onze ervaren vakmensen die je alle ins en outs van het vak leren. Je volgt de opleiding mechatronica mbo niveau 3. Dankzij deze combinatie, kan jij binnen no-time doorgroeien tot een deskundige in de spoorwegtechniek.

Wat je verder gaat doen:

  • Je voert inspecties uit aan en repareert onze wissels en seinen.
  • Je verhelpt storingen.
  • Je voert (preventieve) onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uit. Bijvoorbeeld: de elektronische aansturing van de wissels en de seininstallaties van tramwaarschuwingslichten.

Wie zoeken we?

Als leerling monteur infrastructuur heb jij een passie voor techniek

We zoeken een collega waar we op kunnen bouwen. Een teamspeler met een oog voor detail. We verwachten dat je leergierig en flexibel bent en dat je geen problemen hebt met onregelmatige werktijden.

Wat verder belangrijk is:

  • Je bezit een vmbo-t , havo of vwo diploma en hebt een passie voor techniek
  • Of je hebt een afgeronde mbo opleiding niveau 2 
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B of bent bereid deze te halen

Een medische- en psychologische keuring maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Het is daarom van belang dat je niet kleurenblind bent.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een betrokken team in de mooie stad Den Haag en een unieke kans om deel te nemen aan de HTM Vakschool Techniek. Je krijgt een leer-werkovereenkomst voor twee jaar, gelijk aan de duur van de opleiding. Gedurende deze periode verzorgen wij jouw opleiding, coaching en begeleiding. Je volgt een BBL traject, dit betekent dat je één dag in de week in de schoolbanken zit en de rest van de week leert en werkt in de praktijk.

Je hebt regelmatig voortgangsgesprekken met de opleidingscoördinator. Samen met hem ontwikkel jij je tot volwaardig Monteur. Tijdens de opleiding ontvang je een marktconform salaris in schaal 2 met een maximum van € 3.385,-. Daarnaast betaalt HTM alle opleidingskosten. Als jij je diploma hebt behaald en je voortgangsgesprekken zijn positief, dan nemen we jou graag vast in dienst!

Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Erwin Pellegrom (Vakschool Techniek).

📞 06 11 83 07 05

📧 e.pellegrom@htm.nl 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar