Overslaan naar content

Servicemonteur Infrastructuur

Den Haag€ 2.789 - € 3.816 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur ben je werkzaam in het team Meten en Inspecteren (M&I). Dit team brengt de behoefte aan las- en slijpwerk en civiele werkzaamheden voor onze railinfrastructuur in kaart. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden is er een interne (las)ploeg beschikbaar en zijn er contractuele afspraken met aannemers. Je werkzaamheden bestaan uit het inspecteren/schouwen van spoor en civiele onderdelen van de spoorbaan. Dit gebeurt door middel van visuele inspectie, werken met de railmonitor en met de digitale meetmal. Hierbij ligt de nadruk op het meten van bogen en wissel- en spoorcomplexen. Daarnaast werk je aan de meest toegepaste meet-en inspectiewerkzaamheden en het registreren van metingen en tekeningen. Het vastleggen van de staat van de infrastructuur en hier over rapporteren behoren tot de kerntaken van de Servicemonteur M&I.

Je zal wegwijs gemaakt worden in de tot nu toe beschikbare methodiek van het schouwen/inspecteren en het vastleggen van deze gegevens, zodat deze efficiënt afgehandeld of verwerkt kunnen worden. Je zal een rol gaan spelen in het verder professionaliseren van het Meten en Inspectie team en gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de optimalisatie van de railinfrastructuur.

Op basis van opleiding, kennis en ervaring wordt bij in dienst treden, naast de arbeidsvoorwaarden, een opleidingstraject bepaald. Zolang je het (interne) opleidingsprogramma Servicemonteur nog niet hebt afgerond stellen we je aan in een aanloopschaal. Als aankomend Servicemonteur krijg je een opleidingstraject op de werkplek en begeleiding door een ervaren Service of Seniormonteur of een meewerkend voorman. De coördinator opleidingen bewaakt samen met jouw leidinggevende de voortgang en zorgt dat de trainingen ingepland worden. Wanneer je voldoet aan de eisen voor de functie van Servicemonteur stroom je door naar deze functie. De reguliere termijn hiervoor is één jaar. Het opleidingsprogramma bestaat onder meer uit het VCA en HWS certificaat (Handboek Werk en Schouwen), voldoen aan de Wet Lokaal Spoor (WLS) de opleiding Leider Werkplekbeveiliging (LWB) en maatregelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wie zoeken we?

  • Je kan goed samenwerken en bent betrouwbaar;
  • Je bent nauwkeurig en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen en andermans werk;
  • Je weet fouten in je eigen werk op te merken en deze te herstellen en gaat positief om met feedback van anderen op je werk;
  • Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, bij vragen van specialisten kun je goed onderbouwd uitleg geven en je denkt mee in het oplossen van verstoringen;
  • Je hebt geen bezwaar tegen het incidenteel werken in nachtelijke uren (ongeveer twee keer per maand).

Wat heb je verder nodig?

  • Je hebt een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding;
  • Een certificaat in de techniek is een pre;
  • Je bent in bezit van het rijbewijs B;
  • Je gaat met toewijding een intern opleidingsprogramma volgen om Servicemonteur te worden.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in en rondom de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in aanloopschaal 4 van de HTM cao met een maximum van € 3.670,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband. Na afronding van de interne opleiding stroom je door naar schaal 5 met een maximaal salaris van € 3.816,- Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

De keuring van de Wet Lokaal Spoor maakt deel uit van de selectieprocedure, deze betreft zowel een medisch als een psychologisch onderzoek.

Je kan reageren tot en met 31 april 2024. Heb je vragen? Neem dan contact op met Linde Wolterink (Recruiter)

📞 06 52 35 18 06

📧 l.wolterink@htm.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar