Overslaan naar content

Spoorwerker

Den Haag€ 2.789 - € 3.816 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Bouw aan jouw toekomst op de rails. Word spoorwerker bij HTM en maak het verschil!

Voor deze functie is ervaring geen vereiste. Een enthousiast-, leergierige werkhouding en technische affiniteit wel! Laat jij zien dat je het kan, dan is er veel ruimte voor ontwikkeling. Dankzij jouw werk, rijden onze trams dagelijks door Den Haag om passagiers van locatie naar locatie te brengen. Een gewaardeerde baan die je uitvoert in weer in wind in een werkomgeving met een prettige werksfeer. Oh en tot slot, wees niet bang dat je de kennis niet hebt om de functie uit te voeren, je wordt namelijk on the job ingewerkt.   


Als spoorwerker kom jij verder!

Als spoorwerker bij HTM draag je bij aan een veilig en betrouwbaar spoornetwerk zodat onze reizigers zonder problemen van A naar B komen. Je werkt in een hecht team en je leidinggevende is een meewerkend voorman.

Wat je ook gaat doen:

  • Je herstelt en pleegt onderhoud aan het spoor waar nodig.
  • Je stelt vast of het spoor voldoet aan de gestelde normen.
  • Je zorgt ervoor dat de haltes er tip top bij liggen. Waar nodig, leg je stoepregels recht, vult gaten en zet haltepalen goed neer.
  • Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de werkplek voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Je werkt grotendeels overdag maar omdat er 's nachts geen trams rijden zijn er ook werkzaamheden in de nacht en in het weekend. Daarnaast kom je na je inwerkperiode in het wachtdienstrooster. Tijdens deze dienst kan je ’s nachts opgeroepen worden. Bekijk hier hoe collega’s het werk bij HTM ervaren.

Wie zoeken we?

Als spoorwerker zorg jij voor een onbezorgde reis

Een veilige werkomgeving is jouw prioriteit. Jij houdt niet van stilzitten en deinst niet terug voor een regenbui. Met jouw positieve instelling draag jij bij aan een fijne werksfeer. Je staat te popelen om jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied.

Wat verder belangrijk is:

  • Je beschikt over mbo 2 werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een technische achtergrond.
  • Je beschikt minimaal over een rijbewijs B (vereiste). Heb je ook al je E en/of C rijbewijs, dan is dat een pluspunt. Maar je kunt die ook bij ons halen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring in de railinfrastructuur is een groot voordeel. Wij willen je dit gave vak ook wel leren als je dit niet hebt.

Wat bieden wij?

We bieden je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Bij ons hoef je niet stil te zitten, en volg je o.a. de volgende cursussen: 

- Leider werkplek beveiliging metro 

- Algemene veiligheidsbewustwording 

- VCA vol 

- Basis spoorwerker 

- Code 95 

- En nog veel meer.. 

Daarnaast bieden we je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in en rondom de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 5 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 2.789,- en € 3.816,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband exclusief de toeslagen voor onregelmatigheid. Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je geplaatst worden in aanloopschaal 4. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Het is voor de functie van belang dat je niet kleurenblind bent. Een medische en psychologische keuring maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Dit is een verplichting vanuit de Wet Lokaal Spoor.

Je kan reageren tot en met 15 maart 2024.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Linde Wolterink (Recruiter)

📞 06 52 35 18 06

📧 l.wolterink@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar