HTM - Toezichthouder Stroomvoorziening
Overslaan naar content

Toezichthouder Stroomvoorziening

  • Den Haag
€ 3.594 - € 4.853 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Zorg voor perfectie op de bouwplaats als Toezichthouder Stroomvoorziening! 

Zet je ervaring in als Toezichthouder Stroomvoorziening bij HTM.  Je werkt aan diverse projecten in Den Haag en omgeving, elk project is weer een unieke uitdaging. Als Toezichthouder ben je de spil in het wiel, waarbij jouw expertise de sleutel is tot succes voor elk project. Jij bent dé expert met kennis van stroomvoorziening, onderstations en bovenleiding installaties. Je krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vrijheid in je rol en daarnaast voer je het werk uit in een prettige werkomgeving. 

Als Toezichthouder Stroomvoorziening kom jij verder! 

Veiligheid en kwaliteit staat bij jou op nummer 1 tijdens de uitvoering op de werkplaats. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de technische kant van de aanleg of montage. In deze rol richt jij je specifiek op de bovenleiding of onderstations van het project. Je bent geen onbekende op technisch terrein en bent bekend met verschillende fases van een project. Je krijgt energie van verantwoordelijkheid en zorgt er samen met de directievoerder voor dat een project zonder problemen afgerond wordt. Indien nodig kan jij tijdig escaleren of het werk stil leggen. 


Wat je verder gaat doen:

  • Je stuurt aannemers aan op de kwaliteit en de uitvoering van de projecten.
  • Indien nodig stuur je bij en geef je wijzigingen in het bestek door.
  • Je controleert bij afronding van het project de kwaliteit van de geleverde dienst. 
  • Je controleert of de storingen die bij de aannemer worden uitgezet, tijdig en kwalitatief goed worden opgelost. Denk aan onderstations en bovenleiding installaties.

Een project waar we op dit moment mee bezig zijn is de Remise in Scheveningen. Deze locatie wordt volledig afgebroken en herbouwd. Als Toezichthouder Stroomvoorziening speel jij een belangrijke rol in het succesvol afronden van dit project. 

Wie zoeken we?

Als het aankomt op ervaring met grote projecten aan onderstations en bovenleiding installaties ben jij de expert. Je staat stevig in je schoenen en brengt moeiteloos jouw standpunten naar voren. Besluitvaardig en flexibel zijn woorden die jou omschrijven en je krijgt veel energie van werken in een team. 

Wat verder belangrijk is: 

  • Je hebt een mbo/hbo opleiding met een technisch achtergrond in elektrotechnische installaties/bovenleiding en onderstations. 
  • Minimaal 3 jaar ervaring in stroomvoorziening, onderstations en bovenleiding installaties. 
  • Je spreekt de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van relevante NEN en ISO-normen, CROW, methoden en technieken in jouw vakgebied.

Wat bieden wij?

Allereerst een gezellige team collega’s. Je hebt vrijheid in het indelen van je werkzaamheden. Dat is in de basis overdag, maar kan soms ook in de avond, nacht of weekenddagen zijn. Het belangrijkste is dat jij er bent daar waar nodig. We bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime/parttime functie in en rondom de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 8 van de HTM cao met bijbehorend salaris van maximaal € 4.853,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband.

Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Edwin Guldemundt (Operationeel Manager).

📞 06 46 99 88 25

📧 e.guldemundt@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar