Overslaan naar content

Techniek

De afdeling Techniek en Projecten is verantwoordelijk voor een optimale technische dienstverlening en bestaat uit drie bedrijfsonderdelen: Voertuigen, Infrastructuur en Techniek Ontwikkeling & Projecten

De afdeling Techniek en Projecten ondersteunt het reizigersvervoer door het technisch beheer van de voertuigen en de infrastructuur.

We zijn altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste en slimme technische collega's die aan hun carrière willen sleutelen.

Voertuigen

Bij het bedrijfsonderdeel Voertuigen zorgen onze collega's voor het onderhoud aan de voertuigen (trams en bussen) zodat we onze reizigers iedere dag veilig en comfortabel naar hun bestemming kunnen brengen. Door preventief en correctief onderhoud zorgen zij ervoor dat we dagelijkse voldoende voertuigen beschikbaar hebben.

Infrastructuur

Het bedrijfsonderdeel Infrastructuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse beschikbaarheid van de sporen, wissels, bovenleidingen, onderstations en beveiligingssystemen. We zorgen er voor dat HTM dagelijks klaar is voor de uitvoering van betrouwbaar openbaar vervoer. Ons ingenieursbureau is verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen, uitvoeren, opleveren en in gebruik nemen van projecten op het gebied van (light) railinfrastructuur.

Stap jij in de leukste baan van Den Haag? We zijn altijd op zoek naar gedreven, enthousiaste en slimme technische collega's die aan hun carrière willen sleutelen.