Vakschool
Overslaan naar content

Vakschool

Binnen onze eigen vakscholen leiden we onze mensen op tot trambestuurder, buschauffeur, BOA controleur of monteur. Nieuwe collega's worden opgeleid door eigen docenten en praktijkbegeleiders en leren het vak zowel in theorie als in de praktijk. Naast het opleiden van medewerkers zijn de vakscholen ook verantwoordelijk voor het (her)certificeren van medewerkers, psychologische en medische keuringen en het leren en beheren van nieuwe assets.

Vakschool Techniek

Binnen de Vakschool Techniek leiden we nieuwe medewerkers op tot specialist in de elektrotechniek, mechatronica en voertuigtechniek. De techniek bij HTM is zo specifiek dat de diverse kennisgebieden vooral in de praktijk worden geleerd.

Vakschool Uitvoering

Binnen de Vakschool Uitvoering leiden we nieuwe medewerkers op tot trambestuurder, buschauffeur of BOA controleur. Naast theorie en een praktijkgedeelte geven we nieuwe medewerkers door middel van e-learning en een simulator de mogelijkheid om het vak tot in de puntjes te leren. Onze docenten en praktijkbegeleiders zijn professionals die met veel liefde voor het vak nieuwe collega’s opleiden.

Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!