HTM Vervoer
Overslaan naar content

Vervoer

Bij de afdeling Uitvoering werken ongeveer 1.000 buschauffeurs en trambestuurders die onze reizigers elke dag naar hun plaats van bestemming brengen. Samen met de collega's van Planning, Regie, Binnendienst en Service & Veiligheid zorgen we iedere dag voor een comfortabele, veilige en snelle reis voor onze reizigers. We zoeken versterking om dit iedere dag nog beter te kunnen doen. Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!

Onze rijdiensten

Rijdienst Rail

Een baan met het mooiste uitzicht van Den Haag

Rijdienst Bus

Een mooie baan met de beste stoel van Den Haag

Planning

De medewerkers van Planning ontwerpen en plannen de diensten van onze trambestuurders en buschauffeurs. Op korte termijn houden zij zich bezig met de planning van materieel en personeel binnen de periode van de dienstregeling en de planning van verstoringen die vooraf bekend zijn. Op de lange termijn bestaat het werk uit het plannen van beschikbaarheid van infrastructuur, voertuigen en personeel voor de uitvoering van de (toekomstige) dienstregeling.

Regie

De medewerkers Verkeersleiding en Verkeerdienst die bij Regie werken, zorgen 24/7 voor de aansturing en bijsturing van onze voertuigen en het oplossen van storingen en calamiteiten. De medewerkers van de Verkeersleiding zijn verantwoordelijk voor het monitoren, signaleren en ondernemen van actie gericht op zowel een normale als gewijzigde dienstregeling. De medewerkers van de Verkeersdienst grijpen in bij allerhande verstoringen met als doel dat onze reizigers zo min mogelijk hinder ondervinden.

Binnendienst

De medewerkers van de Binnendienst zorgen voor het effectief inzetten van trams, bussen én medewerkers om de vastgestelde dienstregeling op de dag te realiseren.

Door de samenwerking in deze keten zorgen ze gezamenlijk voor een goede reis van onze reiziger!

Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!