Overslaan naar content

Vervoer

Bij de afdeling Uitvoering werken ongeveer 1.000 buschauffeurs en trambestuurders die onze reizigers elke dag naar hun plaats van bestemming brengen. Samen met de collega's van Planning, Regie, Binnendienst en Service & Veiligheid zorgen we iedere dag voor een comfortabele, veilige en snelle reis voor onze reizigers. We zoeken versterking om dit iedere dag nog beter te kunnen doen. Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!

Ervaren Buschauffeur€ 3.351 - € 4.168 per maandVervoer
Opleiding tot Buschauffeur€ 3.351 - € 4.168 per maandVervoer
Opleiding tot Trambestuurder€ 3.351 - € 4.168 per maandVervoer

Rijdienst Rail

Binnen het bedrijfsonderdeel Rijdienst Rail werken 650 trambestuurders. Onze trambestuurders zorgen ervoor dat onze reizigers dagelijks naar hun plek van bestemming komen in de regio Den Haag. Ben jij toe aan een baan met het mooiste uitzicht? Dan hebben wij de mooiste werkplek voor je.

Om onze reizigers iedere dag veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen, zorgen onze monteurs ervoor dat we dagelijks voldoende voertuigen beschikbaar hebben. Het onderhoud aan onze railvoertuigen wordt uitgevoerd op onze locatie aan De Werf in Den Haag.

Rijdienst Bus

Binnen het bedrijfsonderdeel Rijdienst Bus werken 350 buschauffeurs. Onze buschauffeurs zorgen ervoor dat onze reizigers dagelijks naar hun plek van bestemming komen in de regio Den Haag. Ben jij op zoek naar een mooie en belangrijke baan? Dan bieden wij jou de beste stoel van Den Haag!

Om onze reizigers iedere dag veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen, zorgen onze monteurs ervoor dat we dagelijks voldoende bussen beschikbaar hebben. Het onderhoud van onze bussen wordt uitgevoerd door Onderhoud Wagenpark aan de Telexstraat in Den Haag.

Planning

De medewerkers van Planning ontwerpen en plannen de diensten van onze trambestuurders en buschauffeurs. Op korte termijn houden zij zich bezig met de planning van materieel en personeel binnen de periode van de dienstregeling en de planning van verstoringen die vooraf bekend zijn. Op de lange termijn bestaat het werk uit het plannen van beschikbaarheid van infrastructuur, voertuigen en personeel voor de uitvoering van de (toekomstige) dienstregeling.

Regie

De medewerkers Verkeersleiding en Verkeerdienst die bij Regie werken, zorgen 24/7 voor de aansturing en bijsturing van onze voertuigen en het oplossen van storingen en calamiteiten. De medewerkers van de Verkeersleiding zijn verantwoordelijk voor het monitoren, signaleren en ondernemen van actie gericht op zowel een normale als gewijzigde dienstregeling. De medewerkers van de Verkeersdienst grijpen in bij allerhande verstoringen met als doel dat onze reizigers zo min mogelijk hinder ondervinden.

Binnendienst

De medewerkers van de Binnendienst zorgen voor het effectief inzetten van trams, bussen én medewerkers om de vastgestelde dienstregeling op de dag te realiseren.

Door de samenwerking in deze keten zorgen ze gezamenlijk voor een goede reis van onze reiziger!

Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!