HTM - Ervaren Controleur
Overslaan naar content

Ervaren Controleur

  • Den Haag
€ 3.451 - € 4.293 per maandService & Veiligheid

Wat ga je doen?

Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA III Controleur) word je ingezet om het gevoel van de sociale veiligheid te vergroten bij onze reizigers en indien noodzakelijk hierop te handhaven. Hoofdtaak van de BOA is de controle van vervoersbewijzen en het informeren van reizigers. Je bent op de hoogte van de actuele dienstregeling, het lijnennet en de geldende vervoersbewijzen. Hierdoor kan jij de reiziger altijd informeren.

Het zal voorkomen dat je reizigers treft die geen geldig vervoersbewijs bezitten. Het is hierin belangrijk dat je goed luistert, de juiste vragen stelt en dat je op basis van jouw analyse een beslissing neemt over eventuele vervolgstappen. Je bent alert op mogelijke escalerende situaties met agressie maar weet rust en orde te bewaren. Dit doe je door oplossingsgericht en de-escalerend te handelen en indien nodig kan je een passagier verbaal kalmeren. 
Al deze taken voer je uit in teamverband.

Wie zoeken we?


We zijn opzoek naar BOA’s met ervaring het liefst binnen het OV-domein. Ben je nu een BOA binnen de overheid, defensie of politie dan ben je ook van harte welkom.

We zoeken collega’s waar we op kunnen bouwen. Je draagt actief bij aan een fijne samenwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt voor reizigers, klantgericht te werk gaan is voor jou dan ook een vanzelfsprekendheid. Je bent in staat om dreigende situaties juist in te schatten en te handelen waar nodig om de situatie te de-escaleren. Je kunt vlekkeloos een proces-verbaal opmaken. Je hebt kennis van aanhoudingstechnieken en je bent flexibel. Het is voor jou geen enkel probleem om op onregelmatige tijden (tussen 05:30 uur en 02:00 uur) te werken.


Wat vragen wij?

  • Je hebt MBO 3 werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van het diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)
  • Ervaring binnen het OV is een pre
  • Kennis van de stad Den Haag en of omstreken
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en je bent in staat om ook in het Engels te communiceren
  • Je beschikt over een goede lichamelijke conditie
  • Je hebt geen strafrechtelijk verleden en bent van onbesproken gedrag zijn (dit wordt getoetst in een antecedentenonderzoek ten behoeve van de Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B


Wat bieden we je?

We bieden je een uitdagende en belangrijke functie in een hecht team van professionele collega’s die het openbaar vervoer veilig houden en die trots zijn op hun werk! Afhankelijk van jouw ervaringen kijken we of er nog eventuele bijscholing nodig is. Deze wordt volledig betaald door HTM. Tijdens deze opleiding word je actief begeleid door ervaren praktijkbegeleiders. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je loopbaan.

De functie wordt beloond in salarisschaal 55 van de HTM cao met maximaal te bereiken salaris van € 4.293,- bruto per maand (inclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband. Naar gelang ervaring en opleiding wordt er gekeken naar een gepast salaris: Bij HTM zit je goed!


Procedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Sabrina Ben Ayachi (Recruiter).

📞 06 52 72 58 34

📧 s.ben-ayachi@htm.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar