HTM - CNC Draaier
Overslaan naar content

CNC Draaier

  • Den Haag
€ 2.707 - € 3.816 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Pieeeeeeeep……Ken je dat, een tram die de bocht door gaat en een vreselijk hard piepend geluid geeft?

Dat is iets wat we bij HTM niet willen.

In verband met een uitbreiding van ons werkpakket ontstaat deze vacature. Als CNC-draaier ben je werkzaam bij de afdeling Voertuigen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ruim 400 voertuigen (trams, bussen en bedrijfswagens) op verschillende locaties. Jij werkt aan onze trams en houdt de wielen van de tram mooi glad. Samen met al je collega’s in de werkplaats draag je bij aan een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de voertuigen. Dit doe je overdag en in de avond.

We hebben drie verschillende type trams. Alle trams hebben unieke waardes als het gaat om wielen afdraaien. Iedere tram komt om de zoveel aantal kilometer bij jou binnen om weer als nieuw naar buiten te rijden. Met behulp van de Mobiturn maak jij de wielen weer mooi rond. Je werkt met een computergestuurde draaibank en draait een heel klein metalen laagje van de wielen af. Ook onderhoud aan de machine doe je zelf en je lost kleine storingen op. Daarnaast ben je inzetbaar voor mechanische werkzaamheden aan de draaistellen van de trams.

Veiligheid vinden wij belangrijk. Dat wil zeggen dat je pas begint met je werkzaamheden als je (samen met je collega) alle veiligheidsregels in acht hebt genomen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een collega die goed zelfstandig kan werken en bestand is tegen repeterende werkzaamheden. Een goede CNC draaier stelt de computer in en luistert en observeert of de machine goed het werk doet. Een goed concentratievermogen is daarom essentieel.

We hebben te maken met piekbelasting. Dat wil zeggen, dat als het wat rustiger is bij de Mobiturn, je onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de werkplaats. Afhankelijk van je kennis en ervaring, zal dit vooral aan de draaistellen zijn. De werkzaamheden doe je met meerdere collega’s.

Uiteraard leiden wij jou op tot volwaardig monteur met alle veiligheidsopleidingen en specifieke kennis van de voertuigen. Afhankelijk van jouw ambities maken we met jou een ontwikkelplan om te kijken naar jouw toekomst.

We verwachten van een pro-actieve houding en iemand die een bijdrage levert aan het proces van continue verbeteren binnen onze afdeling. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijk communicatieve vaardigheden. Als vanzelfsprekend ben je kwaliteitsgericht en kostenbewust en draag jij vanuit jouw rol hier aan bij.

Wat heb je verder nodig?

  • Je bent in het bezit van een mbo 2/3 diploma met richting van verspaner fijnmechanische techniek, allround verspaner of CNC frezer/ CNC draaier
  • Minimaal één jaar werkervaring aan een draaibank
  • Je bent in het bezit van VCA of bereid deze te halen

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime/parttime functie in en rondom de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 4 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 2.707,- en € 3.816,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband.

Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

De keuring van de Wet Lokaal Spoor maakt deel uit van de selectieprocedure. Deze keuring betreft zowel een medisch als een psychologisch onderzoek.

Mogelijk zal er tijdens de procedure gevraagd worden om een referentie.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Linde Wolterink (Recruiter)

📞 06 52 35 18 06

📧 l.wolterink@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar