HTM - Docent Techniek
Overslaan naar content

Docent Techniek

 • Den Haag
€ 4.094 - € 5.609 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Stap aan boord als Docent Techniek bij HTM, waar techniek constant in beweging is!

Als Docent Techniek ben jij dé specialist die ervoor zorgt dat onze scholingspakketten worden ontworpen en verbeterd. Dankzij jouw nieuwsgierige houding ben jij altijd als eerste op de hoogte van de allernieuwste technieken. Jouw passie voor ontwikkeling vormt de sleutel tot succes voor het optimaliseren van onze scholingspakketten. Dit doe je in een werkomgeving met een prettige werksfeer waar veel gelachen wordt. Oh, en tot slot krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. waardoor jij binnen no-time gezien wordt als een expert in de techniek. 


Als Docent Techniek kom jij verder!

HTM gaat de toekomst in volle vaart tegemoet met nieuwe bussen en trams en dus ook nieuwe technologieën. Als docent binnen onze vakschool techniek ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp en de verbetering van onze scholingspakketten. 

Wat je verder gaat doen:

 • Je verzorgt theoretische lessen voor praktijkgerichte opleidingen, voornamelijk binnen de afdeling voertuigen.
 • Je voorziet operationele manager van objectief en onderbouwd advies, gebaseerd op je eigen ervaringen.
 • Je verzorgt opleiding voor:
  • Onderhoud en storingstraining tram.
  • Onderhoud en storingstrainingen bus.

Wie zoeken we?

Als Docent Techniek heb jij een passie voor techniek

We zoeken een collega waar we op kunnen bouwen. Iemand die actief bijdraagt aan een fijne samenwerking en die de vakkundigheid van leerlingen en collega's bevordert. Het streven naar persoonlijke ontwikkeling zit in jouw DNA en je bent dagelijks bezig met het verbeteren van je kennis en vaardigheden.

Wat verder belangrijk is:

 • Je hebt niet alleen een technisch hart, maar ook een passie voor elektrotechniek.
 • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 mechatronica, elektrotechniek of motorvoertuigen. Een didactische opleiding is een pré. 
 • Naast docent ben je ook een adviseur voor leidinggevende, waarbij je hen voorziet van waardevol advies over de kennis en kunde van onze leerlingen.
 • Je gelooft in een meetbare vooruitgang en legt de resultaten van de opleiding en begeleiding vast.
 • Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid binnen één van de gestelde werkgebieden.

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende fulltime functie in en rondom de mooie stad Den Haag en een coachende rol in een dynamische omgeving. De functiereeks waar deze functie onder valt, wordt momenteel opnieuw beschreven en gewogen. De weging van de functie komt indicatief op schaal 9 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 4.094,- en € 5.609,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Je kan reageren tot en met 11 april 2024. Heb je vragen? Neem dan contact op met Steven Cleophas (Operationeel Manager Vakschool Techniek).

📞 06 52 72 58 21

📧 s.cleophas@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar