HTM - Maintenance & Reliability Engineer Bus
Overslaan naar content

Maintenance & Reliability Engineer Bus

  • Den Haag
€ 4.296 - € 5.925Techniek

Wat ga je doen?

Bouw aan de toekomst van het Haagse openbaar vervoer als Maintenance & Reliability Engineer bus

Ben jij een technisch talent met een passie voor onderhoud en innovatie? Wil je bijdragen aan een optimale rit van onze nieuwe Mercedes E-Citaro bussen? Dan is dit de functie voor jou. Je komt terecht in het hechte team voertuigmanagement. Dit team is gelokaliseerd op De Radarstraat. Dé locatie waar ieder technisch hart sneller van gaat kloppen, vanuit ons mooie kantoor sta je namelijk met twee passen bij ons in de werkplaats. Daarnaast bieden we voldoende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Als Maintenance & Reliability Engineer bus kom jij verder!

Als Maintenance & Reliability Engineer bus zorg jij ervoor dat onze nieuwe Mercedes E-Citaro bussen in topconditie zijn. Samen met een deskundig team zorg en adviseer je voor het opzetten, evalueren, optimaliseren en beheren van onderhoudsconcepten van nieuwe assets. Daarnaast vertrouwen wij op jouw expertise voor het opstellen van onderhoudsplannen en meerjarenbegrotingen om onze assets in stand te houden.

Wat je verder gaat doen:

  • Je voert risicoanalyses uit op basis van de FMECA methode
  • Je analyseert storingen via RCA (root cause analysis)
  • Je identificeert verbeterpunten en stelt business cases op
  • Je fungeert als inhoudelijke sparringpartner bij aanbestedingen.

Wie zoeken we?

Jij houdt niet van stilzitten en neemt graag initiatief. Je krijgt veel energie van een dynamische omgeving en staat stevig in je schoenen. Dankzij jouw technische ervaring ben je in staat om snel te schakelen en weet je projecten succesvol af te ronden.

Wat verder belangrijk is:

  • Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in een technische opleiding (bij voorkeur in de techniek en/of onderhoudsmanagement);
  • Je hebt kennis van onderhoudssystematieken zoals FMECA, Faultree, RCM, RCA;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen het maintenance engineering werkveld;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid en mogelijkheden tot ontplooiing in de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 10 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen €4.296,- en €5.925,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring) bij een fulltime dienstverband. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Michiel Huizenga (Tactisch manager)

📞 06-46367494

📧m.huizenga@htm.nl 


of

Apply with Indeed onbeschikbaar