Overslaan naar content

Monteur Wissel- en Seinbeveiliging

Den Haag€ 2.789 - € 4.396 per maandTechniek

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij degene die ervoor zorgt dat de tram het juiste sein krijgt en dat omstanders tramwaarschuwingslichten zien als er een tram aan komt. Wij bieden je een pittige functie waarin je leert om volgens protocollen te werken.

Jij hebt een belangrijke rol in het waarmaken van onze belofte aan de reizigers dat hun reis betrouwbaar, veilig en comfortabel is. Als Monteur WSB zorg je ervoor dat onze sein-wissel combinaties feilloos werken: als er storingen zijn, zorg je ervoor dat deze zo snel mogelijk verholpen worden. Zijn er geen storingen? Dan voer je (preventieve) onderhouds- en modificatiewerkzaamheden uit, bijvoorbeeld aan de elektronische aansturing van de wissels en de seininstallaties van tramwaarschuwingslichten.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, maar voldoe je (nog) niet aan het gevraagde profiel? Dan word je aangesteld als Aankomend Monteur Infrastructuur. Op basis van jouw opleiding, kennis en ervaring gaan we samen met onze Vakschool Techniek een inwerk- en opleidingstraject vaststellen. Je wordt dan op de werkplek ingewerkt en begeleid door een Senior Monteur of Technisch Specialist. De Vakschool Techniek bewaakt samen met jouw leidinggevende de voortgang en zorgt dat de benodigde trainingen ingepland worden.

Als je het inwerk- en opleidingstraject succesvol hebt afgerond en aan alle eisen van de functie voldoet, word je benoemd in de functie van Monteur WSB (Elektrotechnische Installatie). De reguliere termijn hiervoor is één jaar.

Wie zoeken we?

 • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
 • Je hebt industriële-, tuinbouw-, verkeersregel-, verpakkingsmateriaal- of brandmeldinstallaties onderhouden, bedraad, storingen verholpen en in bedrijf gesteld;
 • Je bent een kei in het overzien van situaties en gaat systematisch en gestructureerd te werk;
 • Je bent een teamplayer, betrouwbaar en bewust van je eigen vakmanschap;
 • Je krijgt energie van een organisatie in beweging en weet jezelf hierin te handhaven;
 • Je weet fouten binnen het eigen werk op te merken en te herstellen en gaat positief om met feedback van anderen;
 • Je bent bereid een intern opleidingsprogramma aan te gaan om monteur te worden en je te blijven ontwikkelen.

Wat heb je verder nodig?

 • Je hebt een afgeronde Mbo-3 of -4 opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Leesvaardigheid in Engels en Duits;
 • Je hebt kennis van programmeren;
 • Je draait mee in een wachtdienstrooster en werkt ook in de nachtelijke uren;
 • Je bent niet kleurenblind.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en zelfstandige functie in en rondom de mooie stad Den Haag. Je komt te werken in een informele werkomgeving waar kwaliteit, veiligheid en efficiëntie steeds meer op de voorgrond staan. Je krijgt een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vaste aanstelling. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

De functie wordt in eerste instantie beloond conform salarisgroep 5 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 2.149,- en € 3.816,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband exclusief de toeslagen voor onregelmatigheid. Als je bij jouw indiensttreding nog niet aan de gevraagde opleidingsvereisten voldoet, dan kan je in eerste instantie ingeschaald in aanloopschaal 4 van de HTM cao: een minimum van € 1.931,- en een maximum van € 3.670,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband.

Na afronding van de opleidingen voor deze functie kan je doorstromen naar schaal 6 met een maximumsalaris van € 3.975,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband.

Ga je op termijn verdere vervolgopleidingen volgen en een specialistische rol met meer verantwoordelijkheden binnen het team vervullen? Dan bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar salarisschaal 7, met een maximumsalaris van € 4.396,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten) bij een fulltime dienstverband.

Verder is er volop ruimte voor ontwikkeling en opleidingen binnen én buiten het eigen vakgebied.

Procedure

De keuring van de Wet Lokaal Spoor maakt deel uit van de selectieprocedure, deze betreft zowel een medisch als een psychologisch onderzoek.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Linde Wolterink (Recruiter)

📞 06 52 35 18 06

📧 l.wolterink@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar