HTM - Onderhoudsmonteur Tram
Overslaan naar content

Onderhoudsmonteur Tram

 • Den Haag
€ 2.789 - € 3.816 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Droom jij van hands-on werk in een groeiende technische werkomgeving? Stap in bij HTM als Onderhoudsmonteur Tram. 

Met een aantal jaar ervaring als (onderhoud)monteur, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging. En wat is nou een betere vervolgstap dan sleutelen aan trams? Jij staat bekend om jouw enthousiaste-, leergierige werkhouding en technische affiniteit. Dankzij jouw werk, rijden onze trams dagelijks door Den Haag om passagiers van locatie naar locatie te brengen. Een gewaardeerde baan die je uitvoert in een werkomgeving met een prettige werksfeer waar veel gelachen wordt. Oh en tot slot, wees niet bang dat je stilstaat bij HTM, wij bieden de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie. 


Als Onderhoudsmonteur Tram kom jij verder!

Dankzij jouw kritische blik, lever jij een belangrijke bijdrage aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze trams. Wij staan open voor verbetering, dus: als je iedere maand filters moet vervangen, omdat dit zo staat beschreven in het onderhoudsplan, en jij ziet dat de filters helemaal niet vuil zijn. Dan verwachten we van jou dat je dit doorgeeft. Zodat de collega’s die de onderhoudsplannen maken kunnen gaan onderzoeken of we de filters misschien om de twee maanden kunnen vervangen.

Wat je ook gaat doen:

 • Je voert geplande onderhoudsbeurten uit en verhelpt kleine storingen aan onze voertuigen. Deze werkzaamheden zijn elektrotechnisch en mechanisch van aard.
 • Je draagt bij aan een optimale beschikbaarheid van onze trams.
 • Je draagt je kennis over op- en begeleid assistent monteurs.
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit, zoals: een rapport van de uitgevoerde werkzaamheden, gebruikte materialen en gewerkte uren.

De werkzaamheden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 15.30 uur in de werkplaats van HTM aan de Werf 30 in Den Haag. In de toekomst kunnen deze tijden veranderen, hierin verwachten we van jou een flexibele werkhouding. Lees ook het verhaal van Marco.

De opleiding

De kans om jezelf te ontwikkelen, die krijg je bij ons. Als je bij ons in dienst komt word je ingewerkt door een praktijkbegeleider en ervaren collega’s. Daarnaast krijg je vakopleidingen om je werk goed te kunnen uitvoeren. De volgende certificaten ga je behalen: 

 • VCA
 • Schakelbevoegdheid
 • Certificaat Veilig Hijsen en Heffen
 • Rijopleiding monteur tram
 • Diverse voertuigkenniscertificaten

Wie zoeken we?

Als Onderhoudsmonteur Tram blink jij uit in passie voor techniek!

Dankzij jouw ervaring in een technische omgeving, ben jij binnen no-time aan het sleutelen aan onze trams. Jij houdt niet van stilzitten en bent van nature klant- en kwaliteitsgericht. Met jouw positieve instelling draag jij bij aan de prettige sfeer.

Wat verder belangrijk is:

 • Je hebt een mbo 2 of 3 diploma. Bij voorkeur in de elektrotechniek/mechatronica.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring als (onderhoud)monteur. 
 • Je bent niet kleurenblind.
 • Je kunt goed met computers overweg (werkorders en urenregistratie gaan allemaal digitaal).

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende functie zowel fulltime als parttime binnen een betrokken team in de mooie stad Den Haag. Je krijgt volop de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring word je beloond in salarisschaal 4 van de HTM cao met bijbehorend salaris van maximaal € 3.670,- bruto per maand. Bij het voltooien van de interne opleidingen groei je door naar salarisschaal 5 met het maximaal te behalen salaris van € 3.816,- bruto per maand. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

De keuring van de Wet Lokaal Spoor maakt deel uit van de selectieprocedure, deze betreft zowel een medisch als een psychologisch onderzoek.

Mocht de vacaturetekst nog vragen oproepen, dan bieden wij jou de mogelijkheid om een dag mee te lopen. Dan kun je de sfeer proeven en kijken of deze functie echt iets voor jou is.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Linde Wolterink (Recruiter)

📞 06 52 35 18 06

📧 l.wolterink@htm.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar