HTM - Opleider Techniek
Overslaan naar content

Opleider Techniek

 • Den Haag
€ 3.333 - € 4.999 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Stap aan boord als Opleider Techniek bij HTM, waar techniek constant in beweging is!

Als Opleider Techniek ben jij dé specialist die kennis overdraagt aan onze tram en/ of  bus monteurs. Dankzij jouw nieuwsgierige houding ben jij altijd als eerste op de hoogte van de allernieuwste technieken. Jouw passie voor ontwikkeling vormt de sleutel tot succes voor het optimaliseren van onze scholingspakketten. Dit doe je in een werkomgeving met een prettige werksfeer waar veel gelachen wordt. Oh, en tot slot krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen.


Als Opleider Techniek kom jij verder!

HTM gaat de toekomst in volle vaart tegemoet met nieuwe bussen en trams en dus ook nieuwe technologieën. In deze rol ga je ervaren en nieuwe teamleden opleiden in zowel de oude vertrouwde als gloednieuwe technieken. Met als doel: 'Het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening aan reizigers'. De focus ligt op het ontwikkelen van het theoretische deel voor de afdeling voertuigen, maar er is meer! Als de nood aan de man is, ben jij de veelzijdige opleider die moeiteloos een rol pakt op de afdeling infrastructuur.

Wat je verder gaat doen:

 • Je ontwerpt en verbetert scholingspakketten binnen de vakschool techniek.
 • Je geeft les aan collega's over:
  • Onderhoud en storingstrainingen bus.
  • Onderhoud en storingstraining trams.
  • Veiligheidsinstructies ten behoeve van monteurs.
 • Je hebt een kritische houding en biedt objectief en onderbouwd advies aan operationeel managers.

Wie zoeken we?

Als Opleider Techniek heb jij een passie voor techniek

We zoeken iemand die samen met ons de toekomst van HTM wil vormgeven. Als brein achter onze technologische ontwikkelingen draag je niet alleen bij aan een fijne samenwerking, maar ook aan de vakkundigheid van collega's. Jij krijgt een glimlach op je gezicht als je ziet dat collega's hun vak succesvol uitvoeren dankzij jouw begeleiding.

Wat verder belangrijk is:

 • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting voertuigen techniek, elektrotechniek of mechatronica. En bij voorkeur heb je ervaring als praktijkbegeleider of een didactische opleiding gevolgd. 
 • Je hebt niet alleen een technisch hart, maar ook een passie voor elektrotechniek.  
 • Je schakelt moeiteloos tussen diverse leerstijlen en vindt het fascinerend om met verschillende type mensen om te gaan.
 • Je voldoet aan de gestelde kwalificaties voor beroepsuitoefening binnen het eigen werkgebied of bent bereid deze te halen
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. 

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende fulltime functie in en rondom de mooie stad Den Haag, een coachende rol in een dynamische omgeving. De functiereeks waar deze functie onder valt wordt momenteel opnieuw beschreven en gewogen. De functie wordt betaald afhankelijk van ervaring en kennis op schaal 7/8 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 3.333,- en € 4.999,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Steven Cleophas (Operationeel Manager Vakschool Techniek).

📞 06 52 72 58 21

📧 s.cleophas@htm.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar