HTM - Planner / Werkvoorbereider Techniek
Overslaan naar content

Planner / Werkvoorbereider Techniek

  • Den Haag
€ 3.594 - € 4.853 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Ben jij de talentvolle planner die er voor zorgt dat onze monteurs hun werkzaamheden effectief, efficiënt en tijdig kunnen uitvoeren? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Je draagt zorg voor de planning van alle werkzaamheden, die door onze monteurs worden uitgevoerd, met als doel een effectieve, efficiënte en tijdige uitvoering te realiseren. Verder zorg je voor de voorbereiding van alle te plannen werkzaamheden door middel van de aanmaak van werkorders. De werkorders omvatten onder meer de geplande monteurscapaciteit, de gereserveerde magazijnartikelen, de bestelde materialen en diensten, de noodzakelijke bedrijfsmiddelen en een heldere taakomschrijving voor de monteur. Je werkt nauw samen met (meewerkend-) voormannen, onderhoudsspecialisten en maintenance engineers om continu de verbeteringen ten aanzien van het beheer en onderhoud te optimaliseren. Dit met het oog op de duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid en kosten van het assetmanagement.

Wie zoeken we?

Als Planner/Werkvoorbereider ben jij met name verantwoordelijk voor een realiseerbare planning die jij in samenwerking met jouw collega’s goed voorbereid. Je handelt proactief wanneer onderhoudsconcepten in de praktijk niet plan- en realiseerbaar zijn en gaat in dat geval in overleg met de betrokken partijen.

  • Je bent accuraat en weet efficiënt te plannen en te organiseren;
  • Je werkt graag samen en bent bewust dat anderen jouw informatie moeten kunnen begrijpen;
  • Je kunt verbanden leggen en daarmee (de planning van) het onderhoud verbeteren
  • Je bent een teamplayer, betrouwbaar en bewust van je eigen vakmanschap
  • Je weet van aanpakken en neemt initiatief

Wat heb je verder nodig?

  • Je hebt MBO / HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van en ervaring met planningsmethoden en technieken in een onderhoudsomgeving

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende en zelfstandige fulltime functie in en rondom de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 8 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 3.594,- en € 4853,- bruto per maand.

Uiteraard bieden we je mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training. Daarnaast kan je rekening houden met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder: 'OV van de zaak' (reizen in ons vervoersgebied tegen een sterk gereduceerd tarief, voor jezelf, je partner én je kinderen), een eindejaarsuitkering, verlof kopen, verkopen of sparen en een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten om je te blijven ontwikkelen: bij HTM zit je goed!


Procedure


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 Heb je vragen? Neem dan contact op met Gino Wassenaar, Manager Bedrijfsbureau Infrastructuur.

📞 06-41524501

📧 j.wassenaar@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar