Overslaan naar content

Servicemonteur Voertuigen

Den Haag€ 2.789 - € 3.816 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Als storingsmonteur draag je bij aan een optimale beschikbaarheid van onze trams. Onze reizigers vertrouwen op jouw vakkennis om een storing zo snel en goed mogelijk op te lossen of te voorkomen. De werkzaamheden zijn elektrotechnisch en mechanisch van aard. De focus ligt op onze railvoertuigen. Zo ga je in de toekomst ook werken aan de nieuwe stads tram de Tina. Mogelijk werk je in de toekomst ook aan onze (elektrische) bussen. Als er een storing wordt gemeld, doen we eerst onderzoek doormiddel van onze dataloggers. Vervolgens stellen we een diagnose op locatie of in de werkplaats. De werkzaamheden vinden plaatst in een onregelmatig rooster.

Als je in dienst komt, ga je direct de onderhoudswerkplaats in voor ongeveer drie maanden. Je wordt door een ervaren collega ingewerkt en je leert alle voertuigtypes kennen, zodat je weet waar je over praat als je bij een storing staat. Daarna ga je mee met een collega storingsmonteur en leer je zelfstandig een storing op te lossen.

Je maakt deel uit van een ervaren team vakmensen van jong en oud met verschillende achtergronden, er wordt veel gelachen en geleerd. Er is veel vrijheid en er heerst een ontspannen werksfeer. Jij kunt daar natuurlijk wel mee omgaan. Alle administratie, zoals de uitgevoerde werkzaamheden, inclusief werkuren en materialen leg je vast in het systeem. Enige computervaardigheden zijn daarom wel handig.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een positieve instelling en neemt je collega’s daar in mee.
  • Je pakt een storing vast, onderzoekt en lost het op. Hoe uitdagender de storing, hoe blijer jij wordt.
  • Je bent van nature klant- en kwaliteitsgericht.
  • Je kan zowel zelfstandig werken als in een team.
  • Het zit in je om het iedere dag een beetje beter te doen.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een mbo 3 of 4 diploma. Bij voorkeur in de elektrotechniek, mechatronica of de (bedrijfs)autotechniek.
  • Je hebt ervaring als service/ storingsmonteur.
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B.
  • Je kunt goed met computers overweg (werkorders en urenregistratie gaan allemaal digitaal)

Wat bieden wij?

Een gezellige werksfeer met uitdagend werk. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract met de intentie om bij goed functioneren dit om te zetten in een vaste aanstelling. Het salaris wordt afgestemd op de opleidingseisen en valt in de aanloopschaal 4 van de HTM cao: maximum van € 3.670,- bruto per maand (exclusief toeslag onregelmatige diensten €506) bij een fulltime dienstverband. Na de afronding van de interne opleidingen en inwerk periode stroom je door naar schaal 5 met een maximaal salaris van € 3.816,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

De keuring van de Wet Lokaal Spoor maakt deel uit van de selectieprocedure. Deze keuring betreft zowel een medisch als een psychologisch onderzoek.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Linde Wolterink (Recruiter)

📞 06 52 35 18 06

📧 l.wolterink@htm.nlof

Apply with Indeed onbeschikbaar