HTM - Technisch Adviseur Spoorbeveiliging
Overslaan naar content

Technisch Adviseur Spoorbeveiliging

 • Den Haag
€ 4.794 - € 6.634 per maandTechniek

Wat ga je doen?

Draag bij aan de innovatie van onze spoorbeveiliging als Technisch adviseur spoorbeveiliging

Wil jij de veiligheid van reizigers garanderen, heb jij een passie voor beveiligingssystemen en wil jij je verder verdiepen in specifiek de spoorbeveiligingssytemen? Dan is deze functie iets voor jou. Naast een prettige werksfeer in een leuk team, bieden we voldoende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Als Technisch Adviseur Spoorbeveiliging kom jij verder!

Als Technisch Adviseur Spoorbeveiliging draag je de systeemverantwoordelijkheid voor zowel de spoorbeveiliging van de infrastructuur als de voertuigen. Je bent specifiek gericht op het railinfrastructuurdeel, terwijl het voertuigdeel onder de verantwoordelijkheid van je collega Specialist Spoorbeveiliging bij de afdeling Voertuigen valt.

Je realiseert op basis van de laatste en meest innovatieve trends en ontwikkelingen concrete en relevante projectontwerpen voor spoorwegbeveiliging, met als doel: een veilige rit voor al onze tramreizigers.

Wat je verder gaat doen:

 • Je ontwikkelt een visie voor de toekomst van de spoorbeveiligingsytemen.
 • Je werkt en draagt bij aan voortdurende ontwikkeling van systeemconcepten voor spoorbeveiliging, waarbij jij je focust op de interactie tussen exploitatie, materieel en infrastructuur.
 • Je vertaalt regelgeving naar bruikbare systeemconcepten die naadloos aansluiten op het HTM railveiligheidszorgsysteem. En je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en onderhoud van het veiligheidsdossier voor spoorbeveiliging.
 • Je bent verantwoordelijk voor de RAMS (reliability, availability, maintainability, safety) en de kosten van het spoorbeveiligingssysteem. Je houdt het normenkader up-to-date en zorgt voor een consistente afstemming met het voertuigendeel.
 • Je voorziet de Assetmanagers van advies over systeemconcepten, wijzigingen in het normenkader en presenteert goed onderbouwde verbetervoorstellen.
 • Je vertegenwoordigt de assetmanager bij infrastructuurprojecten en je beoordeelt de plannen op basis van de systeemconcepten en het normenkader.

Wie zoeken we?

Je toont eigenaarschap en initiatief om en veilig en betrouwbaar spoorbeveiligingsytemen tegen aanvaardbare kosten te behouden en door te ontwikkelen. Je bent een ster in netwerken en dankzij jouw technische ervaring ben je in staat om snel te schakelen.

Wat verder belangrijk is:

 • Je hebt aantoonbaar hbo/wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van (spoor)beveiligingssystemen.
 • Kennis en ervaring van ontwerp, beheer- en/of onderhoudsvraagstukken is een pré.
 • Ervaring op het snijvlak van infra-exploitatie-materieel is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid en mogelijkheden tot ontplooiing in de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 11 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen €4.794,- en €6.634,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring) bij een fulltime dienstverband. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed!

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kees van Dashorst. 

📞 06-52710830

📧 c.van.dashorst@htm.nl


of

Apply with Indeed onbeschikbaar