Overslaan naar content

Service & Veiligheid

De afdeling Service & Veiligheid is binnen het bedrijfsonderdeel Uitvoering verantwoordelijk voor de veiligheidsbeleving van onze reizigers.

We zoeken versterking om dit iedere dag nog beter te kunnen doen. Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!

Service

Het bedrijfsonderdeel Service vervult een sleutelrol in de dienstverlening aan onze reizigers. Hier werken onze medewerkers van het klantcontactcentrum, onze medewerkers in de servicewinkels en onze OV stewards.

De medewerkers van het klantencontactcentrum behandelen de meest uiteenlopende vragen, klachten of suggesties van onze reizigers via telefoon, mail en sociale media. Met welke vraag en via welk kanaal onze reizigers ook komen: onze medewerkers van de klantcontactcentrum helpen hen snel (verder) op weg. Hierbij kun je denken aan vragen over actuele reisinformatie bij verstoringen, een verloren voorwerp in de tram of vragen over vervoerbewijzen.

De medewerkers in de servicewinkels helpen onze reizigers door het geven van reisinformatie en met de aanschaf van vervoerbewijzen.

Onze OV stewards zijn de gastheren en gastvrouwen in onze trams, bussen en op de halten, zodat alle reizigers veilig kunnen reizen en zich ook op de halten veilig voelen. Ook helpen zij onze reizigers goed op weg door vragen te beantwoorden en reisinformatie te geven.

Veiligheid

Bij HTM werken Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA controleurs) die toezien op de veiligheid in onze voertuigen en op de halten. Onze BOA controleurs zetten zich in voor een veilig en leefbaar openbaar vervoer en haar omgeving. Zij voeren controlewerkzaamheden uit om het betalingsgedrag van reizigers op bus, tram, stations te stimuleren. Daarbij is het de uitdaging om een balans te vinden tussen het stellen van grenzen en het bieden van service aan de reiziger. Ook geven zij reisinformatie aan onze reizigers.

Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!