Sociale Veiligheid & Service
Overslaan naar content

Sociale Veiligheid & Service

De afdeling Sociale Veiligheid & Service is binnen het bedrijfsonderdeel Uitvoering verantwoordelijk voor de veiligheidsbeleving van onze reizigers.

We zoeken versterking om dit iedere dag nog beter te kunnen doen. Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!

Sociale Veiligheid bij HTM

Controleurs

Onze BOA's streven naar een veilig en leefbaar openbaar vervoer

Service

Het bedrijfsonderdeel Service vervult een sleutelrol in de dienstverlening aan onze reizigers. Hier werken onze medewerkers van het klantcontactcentrum, onze medewerkers in de servicewinkels en onze OV stewards.

De medewerkers van het klantencontactcentrum behandelen de meest uiteenlopende vragen, klachten of suggesties van onze reizigers via telefoon, mail en sociale media. Hierbij kun je denken aan vragen over actuele reisinformatie bij verstoringen, een verloren voorwerp in de tram of vragen over vervoerbewijzen.

De medewerkers in de servicewinkels helpen onze reizigers door het geven van reisinformatie en met de aanschaf van vervoerbewijzen.

Onze OV stewards zijn de gastheren en gastvrouwen in onze trams, bussen en op de halten, zodat alle reizigers veilig kunnen reizen en zich ook op de halten veilig voelen.

Stap jij in de leukste baan van Den Haag? Bekijk onze vacatures als jij op zoek bent naar niet zomaar een nieuwe werkplek!